'Camping Pyreneeën Frankrijk: Le Bon Choix'


Camping Le Bon Choix ** Villa Mayari


home


WELKOM

Camping Le Bon Choix -
Villa Mayari

De camping ligt in een heerlijk schaduwrijk loofbos aan de voet van de Franse Pyreneeën. Tussen de prachtige valleien van de Lèze en de Ariège.

Er is een speeltuin aanwezig en tevens hebben we de beschikking over een overdekte speelruimte waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Ook in deze ruimte zijn voldoende spelletjes aanwezig.

Ook voor volwassenen worden er bij voldoende deelname diverse activiteiten georganiseerd zoals Barbecue met Muziek, Bingo en Jeu de Boules wedstrijden. We hebben Wandel en Fiets- (Mountainbike/Racefiets) tochten. Bij het zwembad is een terras met barretje aanwezig, waar je buiten een kopje Koffie/Thee ook terecht kunt voor een heerlijk koel drankje of uiteraard een ijsje. Ook is er bij het zwembad een zonneterras met ligbanken aanwezig.

mirepoix

Kamperen aan de voet van de Franse Pyreneeën

In het land van de Catharen. Op een kleine **Camping. Ca. 34 plaatsen.
Op bijna 3,0 ha grond.
In het bos, onder eiken- en kastanje bomen.
Vrijliggende plaatsen met electriciteit (10 Ampère).
Landelijke omgeving.
In het departement Ariège.
Nog niet ontdekt door het massatoerisme.

Het prachtig landschap en natuurlijk ook de Pyreneeën met zijn ruige en afwisselende natuur. De Ariège is bekend om zijn vele grotten, kerken, kastelen en musea.
Wandelen, fietsen en zwemmen in de directe omgeving.

Maar ook leuke middeleeuwse stadjes.
Kortom kamperen in een liefelijk glooiend landschap met uitzicht op de indrukwekkende Pyreneeën.

Verhuur

Behalve kamperen met uw eigen tent of caravan kunt u ook een bungalow huren variërend van 4 tot 6 personen. Ze zijn compleet ingericht. Ook deze bungalows liggen in het bos, dus schaduwrijk en met een eigen terrasje.

Reserveren